Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_7ba048mo7jdl76ntvqim3idit2, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Somogy megyei hírterjesztő - Levesek
Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés

Vintó Kft. - Konyhatechnika

Mária Hotel. Balatonmáriafüred

Sírkő, gránitmunka Fonyód, Marcali

Hírek
Hírek
Somogyi hírek
Település hírek
Balatonboglár
Balatonőszöd
Fonyód
Gyékényes
Igal
Kaposvár
Lengyeltóti
Marcali
Nagyatád
Ságvár
Síófok
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Sport
Megyei sporthírek
Sporthírek
Szórakozás
Tudomány & Technika
Egészségpercek
Receptklub
Szilveszteri étkek
Levesek
Saláták
Karácsonyi receptek
Húsvéti receptek
Ázsiai konyha
Desszertek
Olasz konyha
Somogy kultúr
Kiállítás
Muzsika
Színház

Névnap és dátum script

Síremlék, sírkő, urnasíremlék, kripta, valamint gránitból konyhai és fürdőszobai pultok, ablak párkányok kívül-belül, Kaposváron

Tetszik az Ötvös sírkő

Település hírek

Balatonboglár Balatonőszöd Fonyód Gyékényes Igal Kaposvár
Lengyeltóti Marcali Nagyatád Ságvár Síófok
Kövess minket!
Gesztenyekrémleves rumos mazsolával Gesztenyekrémleves rumos mazsolával
2010-11-07 14:44:39

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával

Hozzávalók 4 főre
10 dkg mazsola
1/2 dl rum
25 dkg édes gesztenyepüré
8 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
3 evőkanál méz vagy juharszirup

Elkészítés

A mazsolát rumba áztatjuk.
A gesztenyepürét villával összetörjük.
A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára keverjük benne a pudingport és a cukrot.
A maradék tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük.
Lehúzzuk a tűzről, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk.
A rumos mazsolát belekeverjük, és juharsziruppal vagy mézzel „petyegetve" kínáljuk, akár melegen, akár jégbe hűtve.

Zöldfűszer Zöldfűszer
2010-03-11 20:59:29

Miközben ezt a jóízű levest fogyasztjuk, szinte azonnal érezzük a vitaminokban gazdag ...

A kockára vágott v.hagymát a zsiradékon megfonnyasztom A kockára vágott v.hagymát a zsiradékon megfonnyasztom
2009-11-02 16:25:49

Hozzávalók:
30 kg.marha- vagy sertéscomb (vagy lapocka),füstölt hús (lehet csülök,oldalas. ...

Kukorica közt születtem.. Fogyózóknak. Kukorica közt születtem.. Fogyózóknak.
2009-11-02 16:21:31

Hozzávalók:
2 doboz kukorica 1 erőleves kocka 2 dl tejföl 1 evőkanál liszt só bors sajt ...

Gyümi leves Gyümi leves
2009-11-02 16:16:53

Hozzávalók:
0,9 dkg magozott szílva • 1 dl vörösbor • 1 kk só • 1 fahéjrud • 1 kk ...

Az olvasztott vajban futtassuk meg a felaprított hagymát Az olvasztott vajban futtassuk meg a felaprított hagymát
2009-10-20 15:53:16

Hozzávalók:
3 dkg vaj 1 fej vöröshagyma 2 sárgarépa 1 fehérrépa 10 dkg csiperkegomba 12 ...

Francia konyha Francia konyha
2009-10-20 15:48:47

Hozzávalók:
2 szép szál póréhagyma 5 dkg vaj 1,5 fakanál liszt 2 marhahúsleves-kocka bors, ...

Levesezzünk Levesezzünk
2009-09-23 20:58:14


Hozzávalók
- ízlés szerint egész bors
- 1/2 kg karajcsont
- 4 szelet sertéskaraj ...

Nyári hideg leves Nyári hideg leves
2009-09-08 19:56:03

Meggyleves főzés nélkül
Hozzávalók:
3 üveg meggybefőtt 1 liter tej 2-3 dl habtejszín 1 ...

<<< Elsõ 1 2 Utolsó 1 - 9 / 10 >>>

Uszodatechnka Somogy megye, Balatonzamárdi



developed by Centrumnet Systems