Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés

Vintó Kft. - Konyhatechnika

Mária Hotel. Balatonmáriafüred

Sírkő, gránitmunka Fonyód, Marcali

Hírek
Hírek
Somogyi hírek
Település hírek
Balatonboglár
Balatonőszöd
Fonyód
Gyékényes
Igal
Kaposvár
Lengyeltóti
Marcali
Nagyatád
Ságvár
Síófok
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Sport
Megyei sporthírek
Sporthírek
Szórakozás
Tudomány & Technika
Egészségpercek
Receptklub
Szilveszteri étkek
Levesek
Saláták
Karácsonyi receptek
Húsvéti receptek
Ázsiai konyha
Desszertek
Olasz konyha
Somogy kultúr
Kiállítás
Muzsika
Színház

Névnap és dátum script

Síremlék, sírkő, urnasíremlék, kripta, valamint gránitból konyhai és fürdőszobai pultok, ablak párkányok kívül-belül, Kaposváron

Tetszik az Ötvös sírkő

Település hírek

Balatonboglár Balatonőszöd Fonyód Gyékényes Igal Kaposvár
Lengyeltóti Marcali Nagyatád Ságvár Síófok
Kövess minket!
Csípős ízek Csípős ízek
2010-03-11 20:56:47

Vietnami húsleves cérnametélttel

Csípős ízek és aromás hozzávalók teszik egzotikussá ezt a könnyű marhahúslevest, amelyet kiadós előételként vagy könnyű ebédként is tálalhatunk. A hozzávalókat nem sütjük át, mielőtt a levesbe főzzük, így zsírszegény lesz az étel. Vásároljunk hozzá jó minőségű sovány leveshúst.

Megmossuk a shiitake gombát, és egy kis tálkába rakjuk. A rizstésztát egy nagyobb tálba tesszük. Leforrázzuk a gombát, és 20 percig állni hagyjuk. A rizstésztát is leforrázzuk, és 4 percig vagy a csomagoláson feltüntetett ideig áztatjuk, majd leöntjük róla a vizet, és a felhasználásig félretesszük.
Leöntjük a gombáról az áztatófolyadékot egy nagy lábasba. Levágjuk a vastag tönkök végeit, majd felszeleteljük a gombát, és a felkockázott marhahússal, az alaplével, a halszósszal, valamint a gyömbérrel együtt a lábasba tesszük. Felforraljuk a levest, majd csendesen addig főzzük, amíg a marhahús megpuhul (kb. 10-15 perc). Közben többször is leszedjük egy kanállal az étel felszínén összegyűlt szürke habot.
A tésztát, a babcsírát és a felszeletelt vöröshagymát elosztjuk 2 nagy levesestányérba. Szűrőkanállal kiemeljük a húst és a gombát a levesből, majd a tányérokra tesszük. Rámerjük a levest, és a tetejére szórjuk az újhagymát, a csilipaprikát, a mentalevelet, a korianderzöldet és a bazsalikomot.
A vietnami marhahúslevest azonnal tálaljuk. A tányérok mellé készítjük a limonella gerezdeket, hogy a levüket ki-ki ízlése szerint a levesbe facsarhassa. Ha szeretjük a szójaszószt, azzal is ízesíthetjük az ételt.

Szecsuáni marha   Szecsuáni marha
2010-01-04 19:21:36

Hozzávalók:
(1 főre):
Kb 20 dkg marhafilé,
Bambusz 10 dkg,
Répa 10 dkg,
Hagyma 1 fej, ...

Hagymás sertés pekingi módra   Hagymás sertés pekingi módra
2010-01-04 19:08:37

Hozzávalók:
Kb 5 cl étolaj,
1 szál póréhagyma,
10 dkg uborka,
20 dkg sertéshús, ...

Kínai citromos csirke Kínai citromos csirke
2009-11-04 00:27:06

Kínai citromos csirke

Az ázsiai konyha egyik jellegzetes technikája az, hogy a húsokat ...

Mézes-szójás sertés szeletek Mézes-szójás sertés szeletek
2009-11-04 00:14:28

Mézes-szójás sertés szeletek

A mézes-szójás sertés szeletek egy egyszerűen és gyorsan ...

Pekingi kacsa Pekingi kacsa
2009-11-03 23:58:21

Pekingi kacsa

A kínai konyha egyik leghíresebb étele a ropogós pekingi kacsa – szerte a ...

Kínai zöldségek salátalevélben Kínai zöldségek salátalevélben
2009-11-02 19:35:49

Kínai zöldségek salátalevélben

A rizs mellett rengeteg érdekes ázsiai köret létezik ...

 Kínai kacsasaláta Kínai kacsasaláta
2009-11-02 19:30:56

Kínai kacsasaláta

Ünnepi és vendégváró vacsorák vagy ebédek után sokszor marad meg ...

 Thai üvegtészta saláta Thai üvegtészta saláta
2009-11-02 19:26:36

Thai üvegtészta saláta


Ma már gond nélkül beszerezhető nagyobb élelmiszerüzletekben ...

<<< Elsõ 1 2 Utolsó 1 - 9 / 12 >>>

Uszodatechnka Somogy megye, Balatonzamárdi



developed by Centrumnet Systems