Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_1bv80gsfvgle11rjh2av6m0b07, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Somogy megyei hírterjesztő - Hírek Igal
Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés

Vintó Kft. - Konyhatechnika

Mária Hotel. Balatonmáriafüred

Sírkő, gránitmunka Fonyód, Marcali


R-Horváth Temetkezés Igal Somogy megye

R-Horváth Temetkezés Igal Somogy megye


Hírek
Hírek
Somogyi hírek
Település hírek
Balatonboglár
Balatonőszöd
Fonyód
Gyékényes
Igal
Kaposvár
Lengyeltóti
Marcali
Nagyatád
Ságvár
Síófok
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Sport
Megyei sporthírek
Sporthírek
Szórakozás
Tudomány & Technika
Egészségpercek
Receptklub
Szilveszteri étkek
Levesek
Saláták
Karácsonyi receptek
Húsvéti receptek
Ázsiai konyha
Desszertek
Olasz konyha
Somogy kultúr
Kiállítás
Muzsika
Színház
Kedvencekhez Olaj helyett gyógyvíz
2015-07-18 18:35:09

Névnap és dátum script

Síremlék, sírkő, urnasíremlék, kripta, valamint gránitból konyhai és fürdőszobai pultok, ablak párkányok kívül-belül, Kaposváron

Tetszik az Ötvös sírkő

Település hírek

Balatonboglár Balatonőszöd Fonyód Gyékényes Igal Kaposvár
Lengyeltóti Marcali Nagyatád Ságvár Síófok
Kövess minket!
Olaj után kutatva leltek rá az igali gyógyvízre
2015-07-18 18:35:09

Olaj helyett gyógyvíz

Kimagasló gyógyhatású, európai hírű fürdő várja a hazai és a külföldi turistákat a Balatontól délre, az M7-es autópálya kőröshegyi lejárójától mindössze 40 kilométerre, a Somogy megyei Igalban.
A Kaposvártól 24 kilométerre eső kisvárosban olaj után kutatva leltek 81 Celsius-fokos vízre, ám a négyévszakos üdülőhely vize hivatalosan csak 2001-ben kapta meg a gyógyfürdő címet.

Igal gyógyvize elsősorban a reumás, mozgásszervi betegségek, sérülések utáni keringési zavarok, ízületi és elfajult gerincbántalmak gyógyulását segíti, de sótartalma folytán alkalmas krónikus, gyulladásos, nőgyógyászati bántalmak és urológiai bajok kezelésére is.

A két fedett termálmedencében 76 fokos víz várja a fürdőzőket, naponta több százan élvezik a két nyitott, termálvizes medence jótékony hatását. Mindezek mellett egy nyitott gyógyvizes, egy merülő-, egy gyermekmedence és sokféle élményt adó szaunavilág fogadja az Igalt választó vendégeket.

Igalfürdő – így nevezik sokan – 2012-ben 600 millió forintos uniós forrás felhasználásának eredményeként versenytársává vált az ország legnevezetesebb gyógy- és termálfürdőinek.

Időközben az egészséges levegőjű kisváros számos német és holland család második lakhelyévé vált, és egyre többen töltik Igalban a hűvösebb évszakokat is.

Forrás: Napi gazdaság

Kedvencekhez Olaj helyett gyógyvíz
2015-07-18 18:35:09


Uszodatechnka Somogy megye, Balatonzamárdideveloped by Centrumnet Systems

Warning: Unknown: open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_1bv80gsfvgle11rjh2av6m0b07, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/www/helysegek.hu/tmp/) in Unknown on line 0