Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés

Vintó Kft. - Konyhatechnika

Mária Hotel. Balatonmáriafüred

Sírkő, gránitmunka Fonyód, Marcali

Hírek
Hírek
Somogyi hírek
Település hírek
Balatonboglár
Balatonőszöd
Fonyód
Gyékényes
Igal
Kaposvár
Lengyeltóti
Marcali
Nagyatád
Ságvár
Síófok
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Sport
Megyei sporthírek
Sporthírek
Szórakozás
Tudomány & Technika
Egészségpercek
Receptklub
Szilveszteri étkek
Levesek
Saláták
Karácsonyi receptek
Húsvéti receptek
Ázsiai konyha
Desszertek
Olasz konyha
Somogy kultúr
Kiállítás
Muzsika
Színház
Choriatiki Choriatiki
2010-03-11 20:41:14

Görög parasztsaláta

1 nagy fej hagyma, 1 közepes salátauborka, egy fej saláta, 12-15 szem fekete olajbogyó, 1 EK borecet, 1 EK olivaolaj, bors, só, 10 dkg Feta sajt.
A salátát megmosom és leveleit féltenyérnyi darabokra tépkedem. A hámozott uborkát felkockázom és összekeverem az olajból, az ecetből, sóbol és borsból álló lével, valamint az olajbogyókkal. Végül belekeverem a fekockázott sajtot. A hagymát felkarikázom és rászórom a salátára. Jól behűtöm.

Kedvencekbe | Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |

Uszodatechnka Somogy megye, Balatonzamárdi



developed by Centrumnet Systems